A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

"Т.Г. Шевченко - співець краси рідного краю"

Т. Шевченко - національний герой України. Він з народження любив писати та малювати. Попри те, що він залишився сиротою, Т. Шевченко намагався знайти собі вчителів. І знаходив.

13:03 05.04.2024

Бібліотечний урок

3 березня відзначають Всесвітній день письменника. У шкільній бібліотеці Буківського НВК було проведено урок "111 річниці з дня народження Леоніда Бондаря-Дністрового", з метою вшанування пам'яті та повернення із забуття імені поета-земляка.

12:59 05.04.2024

Весняна мрія - ПЕРЕМОГА!!!

Під таким гаслом відбулося свято в Оріховецькій філії Сквирського академічного ліцею #2, присвячене весні, миру та жінці!

12:56 05.04.2024

Свято "Весна у капелюшку''

8 березня у дитячому садку "Ромашка'' Малолисовецької початкової школи вихователі з дітками провели свято "Весна у капелюшку''.

12:52 05.04.2024

​​​​​​​Свято «Весну зустрічаємо разом!»

Свято«Весну зустрічаємо разом!» підготували учні 3-А класу Сквирського академічного ліцею №3 (класний керівник Ковальчук А.А.) для своїх мам. Всі учасники та гості свята «зарядились» позитивним весняними настроєм та найщирішими побажаннями на краще. Дуже хочемо, щоб весна була теплою і переможною

12:49 05.04.2024

Шевченківські дні

Учні 1 класу ліцею "Перспектива" до 210 річниці з дня народження Т. Г. Шевченка познайомилися з цікавими фактами його життя та провели конкурс знавців поезії. Кращі читці отримали грамоти знавців творів поета.

12:46 05.04.2024

Весняна толока

Весна - чудова пора року, коли природа оживає після зимового сну. Дні стають довшими, сонце світить яскравіше, а повітря наповнюється ароматами квітів. Весна - це час, коли все навкруги змінюється, чепуриться, оновлюється.

12:44 05.04.2024

Шевченківські дні

Відеоролик до Шевченківських днів підготували вихованці гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості

13:27 04.04.2024

Навчання за темою «Психо -соціальна підтримка учнів та педагогів»

06 березня педагоги ліцею "Перспектива" продовжили навчання за темою «Психо -соціальна підтримка учнів та педагогів». Тренери громадської організації «Навчай для України» / Teach For Ukraine ” Катерина Тимченко та Катерина Меширефова організували тренінгові заняття "Плекання резильєнтності у закладах освіти", які включають розвиток знань і навичок з надання першої психологічної допомоги та інтеграції елементів психосоціальної підтримки в навчальний процес. Педагоги попрактикувалися у супервізії, складанні терапевтичних казок та наданні якісного і продуктивного фітбеку. Цікаво, плідно, змістовно попрацювали усі учасники. Дякуємо тренерам та ГО « Teach For Ukraine» за можливість співпраці.

13:25 04.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень