A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Квест-гра "Визволи дівчину-Весну"

Першого березня учні 1-А класу Сквирського академічного ліцею брали участь у квест-грі «Визволи дівчину-Весну». Утворивши команди "Пошуковців", "Читачів", "Бджілок",

13:20 04.04.2024

Мистецький захід "Шевченко - художник"

5 березня до дня народження Т.Г.Шевченка вчителькою української мови та літератури Сквирського НВК Юлією Твардовською проведено мистецький захід "Шевченко - художник". Саме Тарас Григорович був одним із перших в українському мистецтві, хто володів усіма відомими тоді засобами графічного зображення, був видатним майстром офорту.

13:18 04.04.2024

Інформація про підсумки І (територіального) етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» -2024

З 26 лютого по 4 березня 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка-конкурс робіт учасників I (територіального) етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» -2024.

16:25 02.04.2024

Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу «Український сувенір» (наказ НЕНЦ від 22.02.2024 №17)

Щиро вітаємо Кутову Анну, вихованку народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Ігор Кучанський, яка стала переможцем Всеукраїнського конкурсу «Український сувенір», та Прохацьку Анну, вихованку гуртка «Виготовлення сувенірів» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Маріана Сопіженко, яка за рішенням журі посіла ІІІ місце!

16:23 02.04.2024

Підсумки обласного Art Space дитячої творчості

Вітаємо вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, які стали переможцями та призерами обласного Art Space дитячої творчості в рамках Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії» у номінації образотворче мистецтво:

15:48 02.04.2024

Пишаємось юними дослідниками Сквирщини

На Київщині завершився II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, який проходив у період з 14 лютого до 25 лютого 2024 року. Незважаючи на труднощі, викликані російською агресією проти України, учасниками ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН стали близько 400 учнів області.

15:45 02.04.2024

Київська обласна школа ройових

Учениця 9 класу Сквирського академічного ліцею, Котяй Соломія , пройшла перший в Україні вишкіл «Київська обласна школа ройових», який проходив у Борисполі з 27 по 29 лютого.

15:38 02.04.2024

Триває тиждень обізнаності населення про сказ

З 26 лютого по 1 березня 2024 року в Україні відзначають тиждень обізнаності про сказ. Протягом тижня у нашому закладі проходили різноманітні заходи на цю тему, адже сказ – це загальна вірусна інфекційна хвороба спільна для тварин та людей, яка завжди закінчується смертю. Кожний громадянин повинен знати про заходи попередження цього небезпечного для життя захворювання!

15:37 02.04.2024

Заняття "Як запобігти захворюванню на сказ?"

З 26 по 29 лютого в 1-11-х класах Сквирського академічного ліцею були проведені заняття "Як запобігти захворюванню на сказ?", "Що варто знати і як уберегтися від сказу?". Було проведено заняття в офлайн та онлайн режимі, корисна інформація та інформаційні буклети розіслали в батьківські групи та ознайомили з ними дітей. Діти переглянули навчальні відео, обговорили цю важливу тему, виконуючи різноманітні завдання. А учні 2-В класу отримали сертифікати, що вони ознайомлені з правилами догляду за домашніми тваринами та безпечного поводження з ними.

15:35 02.04.2024

Година спілкування до дня народження Лесі Українки

27 лютого , у 3-В класі Сквирського академічного ліцею, класний керівник Лідія Бондар, провела виховну годину, на якій учні розв'язували кросворди, декламували вірші та створили кіноплівки про життя і творчість великої української поетеси Лесі Українки, переглянули відео. Адже знання життєвої історії письменників важливе для розуміння їхньої особистості і творчості. Леся Українка є видатною представницею української літератури, її творчість вивчають у школах, а її драми досі збирають аншлаги у вітчизняних і закордонних театрах.

15:33 02.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень