A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Діалогова платформа педагогічних працівників Сквирської територіальної громади «Освіта Сквирщини: Тенденції. Стратегії. Трансформації»

 Щорічно влітку проходять традиційні серпневі заходи для працівників освіти, які визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості.

10:31 29.08.2021

Всеукраїнська акція-флешмоб «Україна назавжди»

 Горобіївський НВК взяв участь у Всеукраїнській акції-флешмоб «Україна назавжди» присвяченій 30-ій річниці Незалежності України відповідно до п. 256 Плану  всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 року № 1452.

07:57 22.08.2021

ВИЇЗНІ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ ФАХОВОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІВ СКВИРЩИНИ

 Напередодні нового навчального року педагоги Сквирського академічного ліцею, Сквирського ЗЗСО №1 імені М.Ольшевського та ЦДЮТ мали нагоду стати слухачами авторських курсів Катерини Володимирівни Плівачук та Володимира Степановича Перерви.

09:49 19.08.2021

Пошуково-дослідницька робота з дошкільнятами влітку

  Вихователь ЗДО №5 «Калинка» Денисюк А.В. у своїй роботі з дітьми використовує ігри з піском для проведення різноманітних навчальних та практичних занять, передбачених програмою, здобуття дошкільнятами поглиблених знань, формування практичних умінь та навичок, організації пошуково-дослідницької та природоохоронної роботи, експериментування.

15:26 04.08.2021

Піший перехід «Екологічна стежина»

  Вихователь Сквирського ЗДО №1 «Світанок», Чернега Н.С., разом з дітьми здійснили піший перехід у природне довкілля рідного краю. До виходу на природу вихованці ретельно готувались. Вивчали маршрут за допомогою відеопереглядів природи рідного краю, правила поводження під час піших переходів та поведінки на природі, закріплювали знання про рослини та комахи нашої місцевості.

12:44 27.07.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень