A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Вперше - мобільний клас на Сквирщині

05 березня 2024 року рятувальники у мобільному класі безпеки провели цікаві інформаційно-профілактичні заняття для учнів Шамраївського НВК.

11:08 21.03.2024

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Ворог став розкидати з БПЛА протипіхотні осколочні міни. Зводиться в бойове положення, коли летить з неба. В даному боєприпасі встроєний сейсмічний датчик, який реагує на рух. Радіус ураження осколками 6-10 метрів. Робимо репост, щоб попередити батьків та дітей, щоб в ніякому разі не підходили близько, коли побачать щось подібне!!!

11:07 21.03.2024

Завжди дивіться під ноги!

Завжди дивіться під ноги! А ще, обов’язково дивіться світлини, які зробили наші сапери. Покажіть їх дітям, рідним та друзям.

11:04 21.03.2024

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Небезпека чадного газу Чадний газ – невидимий та беззапаховий ворог, який може забрати життя без попередження. Якщо ви попали в його пасту і не знаєте, як діяти в такій ситуації? Ось вам декілька важливих порад: не залишайте газові прилади увімкненими без нагляду; використовуйте лише прилади, які призначені для обігріву приміщення; регулярно перевіряйте газове обладнання та вентиляційні канали; завжди відчиняйте заслінку в пічці чи комині, якщо використовуєте пічне опалення; не встановлюйте електровитяжку та газову колонку в одному приміщенні; часто провітрюйте приміщення з газовими приладами; встановіть прилад для визначення концентрації чадного газу; не спалюйте нічого в пічці чи каміні без вентиляції; уникайте використання генератора або бензинових двигунів близько до будинку. Бережіть себе та своїх рідних! У випадку надзвичайної ситуації терміново телефонуйте по лінії  або 

23:23 26.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень