A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

ДЮРП в пожежній частині

Сьогодні до рятувальників Сквирщини завітала команда ДЮРП «Зворотня тяга» Сквирського академічного ліцею. Юні та невгамовні рухівці будь-якої пори року і часу доби чекають на зустріч зі своїми наставниками-рятувальниками.

14:00 10.05.2024

Рятувальники разом з ДЮРПівцями провели для учнів навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей. Сьогодні працівниками Білоцерківського РУ  з командою ДЮРП для учнів Кривошиїнського НВК Сквирської міської ради проведено урок з протимінної безпеки.

13:58 10.05.2024

Урок безпеки

Безпечне виховання – це не просто набір правил, а крута суперсила для молодих розумників! Щоб бути справжнім героєм, треба знати, як правильно діяти у будь-якій ситуації. Тому сьогодні рятувальники Білоцерківського РУ нагадали учням Сквирського навчально-виховного комплексу № 5 важливі правила та поради безпечного життя.

09:53 03.05.2024

Безпека – понад усе!

В умовах сьогодення важливість безпеки складно переоцінити, особливо, коли це стосується дітей. Саме тому, для рятувальників Київщини, навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності – пріоритет номер один.

13:12 02.05.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень