A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Година спілкування до дня народження Лесі Українки

27 лютого , у 3-В класі Сквирського академічного ліцею, класний керівник Лідія Бондар, провела виховну годину, на якій учні розв'язували кросворди, декламували вірші та створили кіноплівки про життя і творчість великої української поетеси Лесі Українки, переглянули відео. Адже знання життєвої історії письменників важливе для розуміння їхньої особистості і творчості. Леся Українка є видатною представницею української літератури, її творчість вивчають у школах, а її драми досі збирають аншлаги у вітчизняних і закордонних театрах.

15:33 02.04.2024

День народження Лесі Українки

25 лютого 2024 року, виповнюється 153 роки із дня народження української поетеси, письменниці, драматургині, громадсько-політичної діячки й співзасновниці «Української соціал-демократії» Лесі Українки. Тому з нагоди дня народження Лесі Українки 27 лютого у 5-В класі  Сквирського академічного ліцею класний керівник- Любов Фіялко, провела виховний захід, на якому діти ознайомились із життям і творчістю Лесі Українки, обговорили твори, декламували вірші, та ділилися своїми думками.

15:30 02.04.2024

Триває тиждень обізнаності населення про сказ

27 лютого відбулася зустріч колективу Сквирського академічного ліцею з помічником лікаря- епідеміолога Сквирського підрозділу Білоцерківської районної філії ДУ "Київський ОЦКПХ МОЗ" з питань профілактики сказу.

15:27 02.04.2024

Акція "На крилах єдності до перемоги"

Активісти учнівського самоврядування Сквирського ліцею "Перспектива" 16 лютого організували акцію "На крилах єдності до перемоги", яка тривала до 24 лютого. Діти виготовляли пір'їнки з побажаннями, мріями та всі разом створювали крила. В єдності сила! Разом до перемоги! Слава героям, які захищають нашу країну і виборюють щасливе майбутнє дітей.

14:53 02.04.2024

Профорієнтаційна зустріч

22 лютого 2024 року до Буківського НВК завітали гості для того, щоб для учнів 9 і 11 класів представити свої навчальні заклади та різні професії і спеціальності ( Сквирський академічний ліцей № 3, Сквирське вище професійне училище і представники військомату про вищі військові навчальні заклади). Зустріч була цікавою та пізнавальною.

14:28 02.04.2024

Патріотичний захід " Загартовані війною"

23 лютого 2024 року у Буківському НВК відбувся патріотичний захід " Загартовані війною"– 10-ті роковини початку російського збройного вторгнення до України, початок російсько-української війни.

14:26 02.04.2024

Шевченківські дні

З 04 по 08 березня в Самгородоцькому НВК (ЗДО) проводилися Шевченківські дні, метою яких є : глибше ознайомлення дітей із життям та творчістю українського поета Т.Г.Шевченка та показати, як він оспівує красу рідного краю, любов до України; виховувати шанобливе ставлення до творчості відомого поета. З дошкільнятами протягом тижня проводилися тематичні заняття, бесіди та розваги; читання, обговорення та вивчення з дітьми віршів сина українського народу Т.Г.Шевченка. Малята малювали малюнки до вірша "Тече вода з під явора ", виконували аплікацію"Дивлюсь, аж світає"(за віршем Т.Г.Шевченка), читали улюблені вірші поета.

14:14 02.04.2024

Година спілкування " Ми - незламні "

24.02.2022 - страшна дата, яка ввійшла в історію. Багато біди і втрат принесла і приносить війна в українські домівки. Але на зміну темряві завжди приходить світло.

13:59 02.04.2024

Друга річниця незламності та супротиву

Класний керівник Шамраївського НВК  Хижняк Ю.С провела з 5 класом годину спілкування:"Лютий довжиною в 2 роки." Ніби й змінюються в календарі дні,місяці,але в душі кожного українця до сих пір лютий. Та ми віримо,що зовсім скоро запанує мир на нашій землі! Все буде Україна!

13:55 02.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень