A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Позапланова перевірка

З метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України  та приведення в належний протипожежний стан суб’єктів господарювання фахівцями Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено позапланову перевірку Горобіївського НВК Сквирської міської ради , щодо додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктом господарювання.

15:02 23.06.2021

В рамках проведення всеукраїнської акції «Запобігти, врятувати, допомогти!»

23 червня 2021 року в рамках проведення всеукраїнської акції «Запобігти, врятувати, допомогти!» представники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС завітали до вихованців дошкільного закладу освіти Оріховецького НВК Сквирської міської ради та розповіли про порядок дій під час евакуації , до яких наслідків призводять пустощі з вогнем як у приміщенні, так і надворі, недбалість при використанні різноманітних електроспоживачів та які правила відпочинку на водних об?єктах.

14:55 23.06.2021

Київська область: під час пошуків загиблих на воді водолази врятували жінку з дитиною і чоловіка

Третю добу  тривають пошуки в акваторії  Київського водосховища. Рятувальники шукають чоловіка,  якого на матрасі  з дитиною унесло в Київське море поблизу с. Лебедівка.  Тіло дитини було знайдено на відстані більше 10 кілометрів від місця зникнення поблизу села Козаровичі.  Про цей випадок розповідали чи не всі  засоби масової інформації. Але сумний досвід, на жаль,  ні чому  не вчить наших громадян.

14:53 23.06.2021

Позапланова перевірка

З метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України  та приведення в належний протипожежний стан суб’єктів господарювання фахівцями Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено позапланову перевірку Дитячо-юнацької спортивної школи імені П.Воропая , щодо додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктом господарювання.

10:40 23.06.2021

Позапланова перевірка

З метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України  та приведення в належний протипожежний стан суб’єктів господарювання фахівцями Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено позапланову перевірку Кривошиїнського навчально-виховного комплексу Сквирської міської ради, щодо додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктом господарювання.

09:38 18.06.2021

Позапланова перевірка

З метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України  та приведення в належний протипожежний стан суб’єктів господарювання фахівцями Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено позапланову перевірку Малолисовецького навчально-виховного комплексу Сквирської міської ради, щодо додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктом господарювання.

09:59 17.06.2021

Позапланова перевірка

З метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України  та приведення в належний протипожежний стан суб’єктів господарювання фахівцями Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено позапланову перевірку дошкільного закладу освіти в селі Кривошиїнці Сквирької МТГ, щодо додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктом господарювання.

15:41 16.06.2021

Трагічний випадок на річці Рось у м. Біла Церква шокував не лише місцевих мешканців, а й усю громадськість.

  Трагічний випадок на річці Рось у м. Біла Церква шокував не лише місцевих мешканців, а й усю громадськість. Життя дитині не повернути, не зменшити біль батьків та рідних, розпач друзів...

15:36 16.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень