A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Організація харчування

Дата: 07.04.2021 16:14
Кількість переглядів: 274

Основними принципами організації харчування в  закладах освіти є:

• енергетична цінність раціонів відповідає енерговитратам дітей;

• збалансованість та максимальна різноманітність раціону;

• технологічна та кулінарна обробка продуктів і страв, що забезпечує їх смакові якості та зберігає вихідну харчову цінність;

• забезпечення санітарно-гігієнічних норм (дотримання всіх санітарних вимог до стану харчоблоку, продуктів харчування, їх транспортування, зберігання, приготування та роздачі страв).

Завантажити


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень