A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Державна служба з надзвичайних ситуацій України інформує

Дата: 12.04.2024 14:28
Кількість переглядів: 12

Пожежі представляють особливу небезпеку для житлового сектора. Багатоквартирні будинки вважаються зоною підвищеної небезпеки через те, що пожежа легко може перекинутися до сусідів. Неякісні ремонтні матеріали виділяють отруйні пари внаслідок перегріву і плавлення. Звідси високий ризик отруєння димом.

Щоб захистити мешканців від вогняної стихії необхідно дотримуватись вимог пожежної безпеки в багатоквартирних житлових будинка. Важливою умовою пожежної безпеки є максимальна акуратність при поводженні з горючими і легкозаймистими матеріалами і приладами. Але в деяких випадках навіть така обережність не зможе захистити від загоряння, тому варто врахувати ряд порад.👇

🔥🏢Для прикладу, важливою є установка пожежної сигналізації, розміщення вогнегасників, вогнезахисна обробка. Сигналізацію розташовують в зонах з найвищою пожежною небезпекою. Це можуть бути сигналізації, що реагують на дим, полум'я або підвищення температури.

🔥🏢Вогнегасник – простий і ефективний спосіб захистити себе від масштабного загоряння. Пожежні радять розміщувати кілька вогнегасників в приміщенні. Один – біля входу, другий – на кухні, третій – у найвіддаленішій від входу точці.

🔥🏢Вогнезахисна обробка захищає легкозаймисті матеріали. Вона створює захисний шар на матеріалах, який перешкоджає подачі кисню і поширенню вогню. Для обробки просочення наносять на дерево, текстиль, папір і інші матеріали, схильні до займання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень