A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ «ПроFEST OK: можливості і виклики профільної освіти»

Дата: 05.04.2024 16:41
Кількість переглядів: 32

6 березня 2024 року на базі Сквирського академічного ліцею Катериною Плівачук та Іриною Мазуркевич, методистами КНЗ КОР "КОІПОПК", проведено стратегічну сесію «ПроFEST OK: можливості і виклики профільної освіти» для керівників, педагогічних працівників та батьківської громадськості Сквирщини.

До участі в стратегічній сесії долучилися понад 50 учасника, з-поміж яких:керівники закладів загальної середньої освіти, педагоги, батьківська громадськість – усі дотичні й небайдужі до цієї теми. Аби реалізувати поставлену мету та завдання педагогів розділено на 4 фокус-груп.

Під час пленарного (теоретичного) засідання заходу розглянуто профільну освіту через систему діяльності закладу, громади та регіону в цілому, окреслено можливості досягнення спільного якісного результату.

Практична частина проходила у форматі фокус-груп, на яких паралельно працювало п’ять локацій з розподілом учасників на категорії. На кожній локації працювали модератори.

У підсумку представники стратегічного кола лідерів думок з кожної локації презентували основні тези дискусій та висловили власну думку щодо подальших шляхів, конкретних кроків та можливостей розвитку профільної освіти.

Партнерська позиція учасників заходу щодо розбудови профільної освіти свідчить про те, що ми на правильному шляху. І незважаючи на сучасні виклики, освіта не втратила своєї фундаментальної цінності, продовжує функціонувати й розвиватися.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень