A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

"Тарас Шевченко - України син"

Дата: 05.04.2024 15:36
Кількість переглядів: 19

9 березня - день народження великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка, нескореного борця за волю України, людини, яка не просто творила, а надихала до патріотизму, боротьби за правду, та гідне майбутнє нашої країни.

Учні 1-Б класу Сквирського академічного ліцею провели годину спілкування "Тарас Шевченко - України син". Діти переглянули презентацію про життєвий і творчий шлях видатного поета й художника. Провели гру "Віночок цікавинок", склали асоціативний кущ. Організували конкурс декламаторів творів Тараса Шевченка та нагородили учасників подяками.

Учні 6-А класу Сквирського академічного ліцею зібралися у літературній світлиці, щоб вшанувати Кобзаря, збагатити свої знання про життя та творчість поета, прочитати напам’ять його вірші. Шевченкове слово навіть через 210 років залишається актуальним і проростає новою силою у серцях юних українців.

Учні 2-х класів провели свято "Весна починається з Шевченка".

Учні переглянули відео про життєвий шлях Тараса Григоровича, декламували вірші поета, прослухали пісню на вірш "Заповіт", організували виставку малюнків вивчених творів.

Пройшло 210 років від народження Великого Кобзаря, проте кожне слово написане поетом, і досі актуальне.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень