A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Ази професії та безпекове навчання для молоді або один день з життя команди ДЮРП «Вогнеборці»

Дата: 04.04.2024 13:06
Кількість переглядів: 12

Сьогодні до рятувальників Сквирщини завітала команда ДЮРП «Вогнеборці» Академічного ліцею інформаційних технологій “Перспектива”. Юні та невгамовні рухівці будь-якої пори року і часу доби чекають на зустріч зі своїми наставниками-рятувальниками.

І тому вогнеборці підготували насичену та цікаву програму для своїх підопічних. Спочатку рятувальники провели екскурсію та розповіли про діяльність пожежно-рятувального підрозділу. Початком екскурсії стало ознайомлення із диспетчерською діяльністю та життям підрозділу. Діти приміряли бойовий одяг пожежників, відчули себе рятувальниками, посидівши за кермом пожежного автомобіля. Поряд з цим хлопці та дівчата взяли участь у гасінні умовної пожежі.

Під час даних заходів всі отримали масу позитивних емоцій, а учасники руху пообіцяли сприяти безпековому вихованню підростаючого покоління. 

В ході таких зустрічей юні ДЮРП-івці мають унікальну можливість зануритись у «надзвичайну» професію. Дізнатись багато тонкощів із світу рятувальників та спробувати «приміряти» на себе цей мужній образ на практиці.

Навчаючи правилам безпеки молодших учнів, а це в свою чергу може допомогти зберегти життя та запобігти небезпечним ситуаціям.

Марина Денисенко, провідний інспектор ДСНС

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень