A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Патріотичний захід " Загартовані війною"

Дата: 02.04.2024 14:26
Кількість переглядів: 8

23 лютого 2024 року у Буківському НВК відбувся патріотичний захід " Загартовані війною"– 10-ті роковини початку російського збройного вторгнення до України, початок російсько-української війни.

20 лютого 2014 року російські війська вдерлися на територію українського Криму й почали його анексію. Забравши Крим, росія поширила свою агресію на схід України, окупувавши частину Донеччини і Луганщини. Тоді це на міжнародному рівні називали як завгодно: «конфліктом», «суперечкою», «спецоперацією», «бойовими діями» тощо, але не війною. І от вже 24 лютого 2022 року після повномасштабного вторгнення в Україну всі зрозуміли, що це – справжня ВІЙНА, яку веде проти нас росія.

Атмосфера в залі стояла пронизлива, кожен вірш, кожна пісня ранила душу до сліз... Виконавці вміло передавали настрій творів. Було згадано найбільші військові теракти росії відносно України за час війни.Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять всіх загиблих воїнів та мирного населення🕯️. Покладено квіти на могили загиблих воїнів нашого села.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень