A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Дата: 02.04.2024 10:44
Кількість переглядів: 12

Вчора на Сквирщині виникло чотири загорання в природніх екосистемах … рятувальники закликають не порушувати закон та не випалювати сухої рослинності.

 

о 16 год. 43 хв. до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу та очерету по пров.Слобідському в місті Сквира.

 

о 17 год. 19 хв. до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання сухої трави по вул..Шкільній в селі Рибчинці.

 

о 17 год. 25 хв. до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу та очерету по вул..Набережній в селі Чубинці.

 

о 20 год. 08 хв. до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу та очерету по вул..Набережній в селі Мовчанівка.

 

На місця подій направлено особовий склад 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира  та працювало працювало 8 чоловік особового складу 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки 7 ДПРЧ м. Сквира.

 

Внаслідок пожеж за один день  вогнем знищено 5,45 гектарів загальної площі територій природніх екосистем.

Причина пожежі встановлюється. Потерпілих та загиблих на місці подій не виявлено.

 

Фахівці ДСНС нагадують паління сухої трави часто переростає в масштабні загоряння екосистем. Такі пожежі призводять до серйозних наслідків: включаючи втрату біорізноманіття, забруднення повітря та води, а також загрозу життю диких тварин та людей.

Ми закликаємо утриматися від випалювання сухої рослинності. Ваша обачність та відповідальність можуть врятувати неоціненні природні ресурси нашої землі.

Не забувайте, що кожен з нас несе відповідальність за збереження природи для майбутніх поколінь. У разі пожежі телефонуйте за номером або



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень