A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Акція "Ворогам - кришка"

Дата: 02.02.2024 13:37
Кількість переглядів: 33

У закладах освіти Сквирської міської громади триває акція спільно з благодійним фондом «ОВЕС» по збору пластикових кришечок для закупівлі безпілотників «Ворогам – кришка!».

Освітянськими колективами Сквирської громади зібрано і відправлено у благодійний фонд "ОВЕС" 19 мішків пластикових кришок. Координатором цієї акції є Олена Потьомкіна, вчителька початкових класів Сквирського академічного ліцею.

БФ «ОВЕС» організовує збір пластикових кришечок, які відправляться на перероблення, а всі вилученні кошти безготівково будуть перераховуватись на виробництво безпілотних літальних апаратів (БПЛА) українського виробника.

Освітяни звертаються до усіх жителів громади: «Збирайте та приносьте пластикові кришечки – зробіть добру справу!». Цей збір потрібен для виготовлення безпілотників для ЗСУ.

Таку ініціативу в закладах втілюють учителі спільно з учнівським самоврядуванням. Приймаються пластикові кришечки від води, газованих напоїв, соків, молока, йогуртів. Кришечки можуть бути будь-якого розміру, але мають бути чистими.

Збираючи кришечки, вдасться не лише допомогти воїнам, а й підтримати в такий спосіб довкілля, адже кришечки не стануть сміттям, а підуть на перероблення.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень