A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Веселі свята в гості поспішають

Дата: 25.12.2023 12:08
Кількість переглядів: 18

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Різдвяними та Новорічними святами, яких так чекають діти і дорослі. Щороку ми з особливим трепетом чекаємо Різдва Христового, аби зібратися у родинному колі, поділитися душевним теплом, любов'ю і побажати один одному лише найкращого. Різдво - це найкраще свято для українців і жоден ворог не здатен відібрати у нашого народу жагу до життя і мир в Україні.

Різдво та Новий рік - це свята, коли чудеса трапляються щосекунди. У 3 класі Шамраївського НВК класним керівником Ярошенко Н.Г. проведений захід " Веселі свята в гості поспішають ". Діти з задоволенням створювали казкову атмосферу сніжинками, гірляндами з іграшок та чобітків, казкові дзвоники, розфарбовували символ року, дізнались про історію свят. Виконуючи завдання пізнавального характеру збагатили словниковий запас новими термінами. Школярі розповідали колядки, співали та розважались. Вихованці отримали масу приємних емоцій, задоволення і незабутніх вражень.

Святковий настрій додали подарунки від відділу освіти Сквирської міськради та батьків.

Нехай саята подарують кожному мир і внутрішній спокій, родинне тепло і міцне здоров'я, силу і душевну незламність народу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень