A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Другий фінальний етап І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література» на базі Сквирського академічного ліцею

Дата: 19.12.2023 08:46
Кількість переглядів: 37

15 грудня 2023 року розпочався другий фінальний етап І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література». Учасникам пропонувалося конкурсне випробування «Урок».

За результатами попереднього етапу участь у ньому взяли української мови і літератури закладів загальної середньої освіти Київщини, а саме:

  • Вишневська Ліна Володимирівна (Ірпінський гуманітарний ліцей “Лінгвіст” імені Заріфи Алієвої Ірпінської міської ради Бучанського району Київської області);
  • Покотило Анна Вікторівна (Запрудська філія Іванківського ліцею № 1 Іванківської селищної ради);
  • Поліщук Ірина Сергіївна (Білоцерківська гімназія-початкова школа № 22 Білоцерківської міської ради Київської області);
  • Шумбар Ольга Олександрівна (Броварський ліцей № 2 ім. В. О. Сухомлинського Броварської міської ради Броварського району Київської області).

Шляхом жеребкування для кожної конкурсантки було визначено кейс випробування: клас та тема уроку. Учасники демонстрували свою педагогічну майстерність на уроках української мови зі здобувачами освіти 8-11 класів на базі Сквирського академічного ліцею Сквирської міської ради Київської області.

Перед початком випробування конкурсантів та членів журі привітали директор Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників Любов Володимирівна Котяй та виконуюча обов’язки директора Сквирського академічного ліцею Таїса Григорівна Заруднюк. Вони побажали всім присутнім натхненної роботи, досягнень у педагогічній діяльності, спроможності для нових звершень під мирним небом.

Кваліфіковане журі ретельно аналізувало урок кожної учасниці за такими критеріями: науковість; мультимедійність; досягнення мети і завдань уроку та відповідність навчальній програмі; використання інноваційних педагогічних технологій, форм і методів навчання та виховання; організація самостійної діяльності учнів на уроці; мотивація та активізація пізнавального інтересу учнів, рефлексія; оригінальність, справедливість оцінювання діяльності учнів; вміння розподіляти увагу на уроці, використовувати різноманітні прийоми взаємодії з учнями; здатність вчителя до аналізу своєї діяльності.

Журі та організатори висловлюють щиру подяку відділу освіти Сквирської міської ради та адміністрації Сквирського академічного ліцею за сприяння у проведенні конкурсного випробування та  всім учасникам за активну педагогічну діяльність і впровадження інновацій в освітній процес Київщини.

Бажаємо колегам успіхів у наступних випробуваннях!

Джерело: КНЗ КОР "КОІПОПК"



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень