A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Благодійна лотерея "Виграшні фанти"

Дата: 16.12.2023 12:34
Кількість переглядів: 17

17 листопада 2023 року джури рою Буківського НВК 👫організували благодійну лотерею "Виграшні фанти" 🎉на підтримку ЗСУ💪. Кожен охочий мав змогу придбати 💸виграшний фант за різною ціною. Виграшем у лотереї були : канцелярські✏️ приладдя, та приємні 🤗 сюрпризи, накшталт

"звільнення від домашнього завдання"📝,

" організація піжамної вечірки"😴, "скорочений урок" 🔔 і т.д. Задоволення від лотереї отримали усі. А от вилучені кошти💵 були спрямовані ☝️на організацію посилки випускнику🏫 нашої школи, а наразі захиснику нашої країни Гриневичу Михайлу Михайловичу😊. Крім солодощів 🍬та інших продуктів 🍪для Михайла молодші вихованці нашої школи написали листи 📝зі словами підтримки та вдясності🥰.До збору посилки , як завжди долучилися наші невтомні помічниці 👏 : Ольга Яременко , яка зв'язала теплі шкарпетки та виготовила окопні свічки, а також Наталі Харчук , яка знову нам надала сухі борщі та солодку грушеву кашу😋.

З дописом і звітом за пророблену роботу трішки спізнилися, тому що чекали звістки від Михайла, коли можна буде відіслати посилку. І - от результат👇🎉!

Дякуємо всім, хто взяв участь у лотереї та тим, хто просто допоміг. Це дуже важливо на даний час. Слава Україні 🇺🇦!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень