A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

До Дня Збройних Сил України! 6 грудня 2023 року “Військові Обереги святого Миколая”

Дата: 16.12.2023 12:20
Кількість переглядів: 54

05 грудня 2023 року у регіонах України проведено Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» (дистанційний формат) за тематикою «Волонтери святого Миколая».

Проєкт проходив одночасно по всій території України.

Діти та дорослі представили на сторінках соцмереж свій особистий творчий подарунок-оберіг-привітання військовослужбовцям України та стали своєрідними #волонтерами_святого_Миколая, чарівними «Миколайчиками», як уособлення добра, світла та мирного майбутнього в нашій країні.

Завдяки таким заходам і формується національно – патріотичний світогляд дітей та молоді, причетність до процесів становлення держави засобами мистецтва.

Загальне керівництво підготовкою та проведенням Фестивалю здійснив Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Участь у заході взяли майже 5 тисяч учасників з усіх регіонів.

Вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучилися до участі у заході, а саме: вихованці вокальної студії «Сузір’я» (керівник Людмила Корзун), народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський), гуртків «Виготовлення сувенірів» (керівник Наталія Яцюк), «Вироби з бісеру» (керівник Оксана Дубініна), «Художнє плетіння на шпицях та гачком» (керівник Надія Хорт), «Юні ведучі» (керівник Лариса Гітченко).

Безмежно вдячні всім учасникам проєкту: дітям, дорослим, батькам!

Святий-святий Миколай, наших воїнів оберігай!

Слава ЗСУ, Силам Безпеки та Оборони країни!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень