A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

ІІ Відкритий Всеукраїнський творчий інклюзивний фестиваль “Натхнення без кордонів”

Дата: 16.12.2023 12:09
Кількість переглядів: 36

1 грудня 2023 року в місті Кропивницький пройшов ІІ Відкритий Всеукраїнський творчий інклюзивний фестиваль “Натхнення без кордонів”.

У Фестивалі взяло участь понад 600 дітей та молоді з інвалідністю – вихованці закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти України віком від 6 до 25 років з 15 регіонів України: з Волинської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Черкаської областей.

Організаторами Фестивалю виступили Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Департамент освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації, Комунальний позашкільний навчальний заклад “Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості” за підтримки Міжнародної асоціації позашкільної освіти, Кіровоградського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації “Народна академія творчості інвалідів”, молодіжного громадського об’єднання “Центр”.

Проведення цього Фестивалю дало можливість дітям та молоді з інвалідністю представити свою творчість широкій глядацькій аудиторії. Учасники заходу змагались у вокальному, музичному, театральному, хореографічному та декоративно-прикладному мистецтві у молодшій, середній, старшій та змішаній вікових категоріях.

Журі фестивалю переглянуло конкурсні роботи й прийняло рішення визначити усіх учасників фестивалю переможцями, розподіливши конкурсантів на дипломантів першого, другого та третього ступеня.

Вихованка гуртка «Вироби з бісеру» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості Бондар Дарина взяла участь у фестивалі у номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво».

Вітаємо маленьку рукодільницю, зичимо і надалі розвивати свої здібності та таланти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень