A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Робота практичного психолога в ЗДО

Дата: 16.02.2021 17:20
Кількість переглядів: 67

Практичний психолог Сквирського ЗДО №6 «Ромашка» Ярова Т.В. продовжує здійснювати систему освітніх заходів, що мають на меті підвищення психологічної культури і професійної компетентності працівників закладу.       

 

Зокрема, для педагогічних працівників  закладу освіти проведено семінар-практикум «Використання методу казкотерапії для розвитку і корекції емоційного інтелекту дітей дошкільного віку», під час якого педагоги ознайомилися з базовими положеннями казкотерапії, видами казок та  їх функціями, можливостями використання в роботі з дітьми художніх казок із психокорекційною метою.

Учасники семінару розробили  методичні рекомендації щодо використання казок для дітей дошкільного віку, поділилися власним досвідом із цієї проблеми  та мали можливість у позитивній емоційній атмосфері вчитися саморегуляції власного емоційного стану.

Для помічників вихователів була проведена консультація «Стереотипи та упередження: їх роль у житті людини та суспільства». Працівники визначили, що таке «стереотипи» і що таке «упередження», як вони впливають на особистість, яка їх роль у житті людини.

Під час виконання практичних завдань «Новина», «Жартівливий тест», «Пари слів», «Подарунок» слухачі мали можливість визначити та усвідомити свої власні стереотипи, навчилися їх коригувати. Також ці вправи сприяли розвитку критичного мислення та уяви.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень