A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Заняття постійнодіючого семінару

Дата: 11.10.2017 17:19
Кількість переглядів: 301

11 жовтня 2017 року відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти Сквирської РДА відбулося заняття постійнодіючого семінару "Випускник Нової школи - особистість, патріот, інноватор" для заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів.

 

 

З вступним словом виступила Л.А.Корбут, завідуюча районним методичним кабінетом, яка наголосила на меті та завданнях постійно діючого семінару.

         Перше заняття семінару на тему «Міжособистісна взаємодія учасників навчально-виховного процессу з профілактики шкільного булінгу» підготували О.О.Гайдучок, керівник постійно діючого семінару, заступник директора Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст №5. Вона презентувала матеріали  про причини, прояви та наслідки шкільного булінгу.  Левчук С.С., методист РМК, розкрила аспекти формування системи психологічного супроводу із протидії шкільного булінгу.

Про співпрацю правоохоронних органів зі школами з питань булінгу на семінарі виступили Д.Г.Котюк, старший інспектор з ювенальної превенції Сквирського ВП ГУНП в Київській області та Н.Д.Чумак, інспектор з ювенальної превенції Сквирського ВП ГУНП в Київській області.

У ході роботи семінару власним досвідом з профілактики шкільного булінгу поділилися: Л.М.Гаркуша, заступник директора з виховної роботи Сквирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Н.В.Стогній, заступник директора з виховної роботи Кривошиїнського НВО, С.О.Шульга, заступник директора з виховної роботи Сквирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

         Учасники семінару виробили алгоритм дії адміністрації ЗНЗ в разі отримання повідомлення про жорстоке поводження з дитиною та схвалили рекомендації щодо організації роботи з педагогами, батьками, учнями з попередження шкільного булінгу.

         Заступники директорів обмінялися відеоматеріалами та визначили пріоритети спільних дій і плани подальшої співпраці правоохоронних органів, навчальних закладів Сквирщини та районного методичного кабінету  щодо профілактики шкільного булінгу.

         Робота семінарубула творчою, пізнавальною, корисною.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень