A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Підсумки І етапу Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для молодшої вікової групи (діти 6-10 років)

Дата: 12.04.2023 22:21
Кількість переглядів: 22

З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді на засадах козацько-лицарських традицій, формування в неї активної громадянської позиції та готовності до захисту України з 27.03.2023 по 07.04.2023 на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І етап Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для молодшої вікової групи (діти 6-10 років).

На розгляд журі були подані звіти з 12 закладів загальної середньої освіти Сквирської територіальної громади.

За рішенням журі переможцями та призерами І етапу Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у молодшій віковій групі (діти 6-10 років) стали:

І місце – рій «Соколята» Горобіївського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. – заклад дошкільної освіти»;

І місце – рій «Серце патріота» Сквирського академічного ліцею №2;

ІІ місце – рій «Веселі козачата» Шамраївського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. – заклад дошкільної освіти»;

ІІІ місце – рій «Хвацькі бджоли» Сквирського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №5 – заклад дошкільної освіти».

Дякуємо усім, хто долучився до участі у І етапі Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень