A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Семінар для директорів закладів освіти «Партнерство учасників освітнього процесу - гарантія успіху НУШ у вихованні громадянина, патріота держави»

Дата: 29.03.2023 16:43
Кількість переглядів: 37

29 березня 2023 року на базі опорного закладу Шамраївський навчально-виховний комплекс «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» відбувся семінар для директорів закладів освіти Сквирської територіальної громади на тему «Партнерство учасників освітнього процесу - гарантія успіху НУШ у вихованні громадянина, патріота держави», який провела начальниця відділу освіти Сквирської міської ради Світлана Риченко.

У роботі семінару взяла участь Валентина Бачинська, заступниця Сквирського міського голови, яка обговорила з керівниками питання розвитку освіти в громаді. Також Валентина Петрівна наголосила на проведенні роботи з учасниками освітнього процесу щодо безпеки дітей під час канікул, організації національно-патріотичного виховання, превентивної роботи щодо запобігання дитячій бездоглядності.

Про особливості створення і взаємодії закладу освіти та його філії ознайомив та поділився досвідом директор закладу Олег Гончарук.

Наталія Мельник, завідувач Рудянської філії, Тетяна Савчук, заступник директора з навчальної роботи, Аліна Ліщенко-Гребінник, заступник директора з навчально-виховної роботи, презентували досвід партнерської співпраці та комунікації закладу та філії.

Директори відвідали заняття та уроки вихователів та вчителів закладу: Надії Ярошенко, Анатолія Чмеренко, Наталії Пилипенко, Тетяни Михайленко, Інни Коляди.

Закінчився семінар круглим столом, під час якого освітяни ділилися враженнями від заходу та висловили щиру подяку організаторам семінару.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень