A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Школа - територія безпеки

Дата: 12.01.2023 11:38
Кількість переглядів: 24

Діти - наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і оберігати - святий обов'язок сім'ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді в нас буде гідна зміна - сильна і красива.

Школа - територія безпеки. В межах реалізації Всеукраїнського проєкту "Клас безпеки", метою якого є підготовка дітей з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навички самозахисту, надання медичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій, в Сквирському ліцеї "Перспектива" відкрився такий "Клас безпеки", облаштований необхідним обладнанням та наочністю.

У цей важкий час на допомогу прийшли спонсори. Спільними зусиллями була відремонтована і облаштована кімната.

Дирекція школи виражає глибоку подяку за фінансову підтримку начальнику поліції Валерію Домбровському, працівникам національної поліції, працівникам ДСНС Денисенко М. та Дмитренко О.О., відділу освіти, вчителям, батькам. Багато праці доклали і техпрацівники ліцею. Приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Вдячні за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень