A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Урочистості до Дня працівників освіти

Дата: 03.10.2022 14:56
Кількість переглядів: 47

29 вересня 2022 року в Сквирській громаді відбулися урочистості до Дня працівників освіти, Дня вихователя і всіх дошкільних працівників, Всеукраїнського дня бібліотек та Дня музики.

Міська голова Валентина Левіцька та начальник відділу освіти Сквирської міської ради Світлана Риченко вручили кращим педагогам подяки Міністерства освіти і науки та почесні грамоти.

“У найскладніші для країни часи освітяни працюють на своєму фронті, адже важливо не втратити це покоління дітей. Спочатку 2 роки ковіду, дистанційка, тепер війна, змішане навчання. Усі школи, які мають укриття, мають працювати офлайн. Бо соціалізація, пряме спілкування з вчителем та однолітками позитивно впливають на розвиток учнів. Багато освітян пішли воювати, багато на фронті і ваших вихованців. І той героїчний подвиг, який відбувається на передовій, це і заслуга педагогів”, – наголосила міська голова Валентина Левіцька.

“Освітній фронт зараз такий же важливий, як міжнародний, медичний, економічний. Бажаю педагогам терпіння, миру, перемоги. Пам’ятайте, що саме ваша робота знаходить відлуння у серцях дітей, яким у майбутньому відбудовувати і розвивати нашу країну”, – зазначила Світлана Риченко.

Окрасою свята став виступ акторів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського, які своїм виступом зачарували присутніх та подарували неповторні емоції.

За матеріалами Сквирської міської ради

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень