A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Київська область: під час пошуків загиблих на воді водолази врятували жінку з дитиною і чоловіка

Дата: 23.06.2021 14:53
Кількість переглядів: 113

Третю добу  тривають пошуки в акваторії  Київського водосховища. Рятувальники шукають чоловіка,  якого на матрасі  з дитиною унесло в Київське море поблизу с. Лебедівка.  Тіло дитини було знайдено на відстані більше 10 кілометрів від місця зникнення поблизу села Козаровичі.  Про цей випадок розповідали чи не всі  засоби масової інформації. Але сумний досвід, на жаль,  ні чому  не вчить наших громадян.

Вже під час  роботи водолазної групи    до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про те, що біля с. Ровжі  на  Київському  водосховищі відносить у море човен з людиною.

Невідкладно на місце події було направлено водолазно-рятувальне відділення для проведення пошукових робіт.

І  під час цього пошуку (чоловіка на човні) надходить ще одне повідомлення про те, що між с. Ровжі і с. Лебедівка жінку і дитину відносить у море на гумовому човні.

Рятувальники приймають рішення про першочерговість порятунку жінки з дитиною і перебазуються в напрямку села Ровжі. Під час недовгих пошуків човен  було виявлено на відстані 4-х кілометрів від берега,  і коли рятувальники підплили до нього, те що вони побачили вразило всіх  - жінка знаходилася напідпитку, а дівчинки десяти років в човні не було. Коли рятувальники запитали де дитя, вона  спокійнісенько відповіла, що дитина вистрибнула з човна і поплила до берега самотужки. Дівчинку  було знайдено, за 1 кілометр від човна.

Жінка і дитина були врятовані, але… дитину знайшли за 3 кілометри від берега, у воді вона пробула близько двох годин, дуже замерзла і була вкрай знесиленна. Дівчинка розповіла рятувальникам, що вона злякалася, що човен потоне і вистрибнула, щоб самотужки доплисти до берега.

Дитину на березі передано батькам, з ними проведено роз’яснювальну роботу. Хоча, сенсу, мабуть, з цього ніякого, адже всі вони були теж напідпитку!

Потім рятувальники знову направилася для пошуку чоловіка на човні, якого відносило у Київське море. Його було знайдено за десять кілометрів від берега. Також в стані алкогольного сп’яніння без будь-яких засобів захисту. Ось так, впродовж одного дня пошуків загиблих, врятовано трьох дорослих і дитину, яка перебувала у воді більше двох годин. Замисліться над цим!

 

ГУ ДСНС України у Київській області


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень