A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Сквирський академічний ліцей – учасник челенджу “Здорове харчування” (Фуд Челендж)

Дата: 04.05.2021 17:02
Кількість переглядів: 373

  Сквирський академічний ліцей – учасник челенджу “Здорове харчування” (Фуд Челендж) у рамках програми Healthy School: заради здорових і радісних школярів.

 

У понеділок 26 квітня відбувся вебінар-відкриття Фуд челенджу, а 27 квітня всі учасники отримали завдання на перший тиждень з назвою “Весело про їжу”. Перше завдання ми вже виконуємо – це початкове опитування учнів ліцею про здорове харчування.

28 квітня у 1 класі пройшла гра «Корисна та шкідлива їжа». У цій грі учні закріпили знання про шкоду і користь продуктів харчування. Займалися сортуванням їжі: візочок наповнювали продуктами, шкідливими для здоров’я людини, а корисні – віддавали кухарю для приготування страви. Результати роботи оформили у колажі «Корисно чи шкідливо».

Переглянути всі фото>>>

Сайт у фейсбуці Healthy School

29 квітня 2021 року учні 2-А класу Сквирського академічного ліцею виготовляли лепбуки «Корисна їжа». Лепбук – це тематична папка створена своїми руками. Підбираючи матеріал для лепбука, діти ще раз переконалися, що ми їмо для того, щоб жити; вчилися розрізняти корисну і шкідливу їжу, взаємодіяти один з одним, працювати в команді, дбайливо ставитися до свого здоров’я.

Під час першого тижня “Весело про їжу” учні 2-Б класу Сквирського академічного ліцею дружно і весело створювали лепбук “Корисна їжа”. У лепбуці другокласники показали, що найкориснішими для дітей є свіжі фрукти й овочі, цільнозернові й молочні продукти, м’ясо і, звичайно, страви домашньої кухні.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень