A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Організація харчування

Дата: 07.04.2021 16:14
Кількість переглядів: 306

Фото без описуОсновними принципами організації харчування в  закладах освіти є:

• енергетична цінність раціонів відповідає енерговитратам дітей;

• збалансованість та максимальна різноманітність раціону;

• технологічна та кулінарна обробка продуктів і страв, що забезпечує їх смакові якості та зберігає вихідну харчову цінність;

• забезпечення санітарно-гігієнічних норм (дотримання всіх санітарних вимог до стану харчоблоку, продуктів харчування, їх транспортування, зберігання, приготування та роздачі страв).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Завантажити


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень