A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Заходи на базі центру

Дата: 05.04.2021 14:00
Кількість переглядів: 107

24 березня 2021 року на базі Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося онлайн-консультування для керівників роїв Гри «Джура».

19 березня 2021 року на базі центру професійного розвитку відбувся онлайн семінар «Актуальні підходи до формування ключових компетентностей на уроках природничих дисциплін» для вчителів фізики, хімії, біології, природознавства.

18 березня 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся онлайн семінар «Формувальне оцінювання: від теорії до практики» для педагогічних працівників усіх категорій Сквирської громади.

18 березня 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся майстер-клас у онлайн режимі «Впровадження елементів методик Кюізенера та Дьєнеша у роботі з дітьми дошкільного віку».

17 березня 2021 року відбулася консультація «Про посилення заходів, спрямованих на збереження життя і здоров’я здобувачів освіти». Консультування відбувалося в форматі онлайн на платформі Google Meet.

16 березня 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося заняття в школі педагогічної майстерності Марценківської Ірини Анатоліївни, методиста-вихователя, вихователя-логопеда вищої категорії Сквирського ЗДО №2 «Малятко» на тему «Диференціальна діагностика мовленнєвих порушень у дітей дошкільного віку» у онлайн режимі.

10 березня 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося перше заняття інтерактивної школи сучасного керівника на тему «Основи формування стратегії розвитку закладу загальної середньої освіти» для директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти Сквирської територіальної громади.

02 березня 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся онлайн-семінар для вчителів початкових класів «Розвиток критичного мислення молодших школярів».

25 лютого 2021 року на базі Сквирського ЦПРПП відбувся онлайн-семінар-практикум «Сучасний інструментарій вчителя у процесі викладання української мови та літератури».

24 лютого 2021 року на базі Сквирського ЦПРПП відбулося третє заняття Школи комп’ютерної майстерності для педагогічних працівників Сквирського РЦДЮТ.

23 лютого 2021 року відбувся онлайн семінар «Диференційований підхід до навчання на уроках фізичної культури та трудового навчання»

18 лютого 2021 року на базі Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося навчально-методичне консультування для керівників роїв «Особливості участі у конкурсі звітів про роботу роїв для молодшої вікової категорії, написання та оформлення Книги Звитяг для середньої та старшої вікової категорії у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

18 лютого 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося заняття в школі педагогічної майстерності вихователя-методиста Сквирського дошкільного навчального закладу №2 Гаврилюк Тамари Володимирівни в онлайн режимі «Забезпечення дитині нового погляду на світ через розвиток уяви і творчого мислення на заняттях із зображувальної діяльності з дітьми дошкільного віку».

17 лютого 2021 року відбулася Онлайн консультація "Поради щодо використання інформаційних ресурсів для самопрезентації закладу освіти». Консультування відбувалося в форматі онлайн на платформі Google Meet.

16 лютого 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся майстер-клас Хижняк Тамари Олексіївни, вчителя початкових класів Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім. Петра Тисьменецького «Використання LEGO-технології в освітньому закладі НУШ».

11 лютого 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся онлайновий інформаційний кейс «Про підготовку до І (ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020/2021н.р.» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників роїв закладів загальної середньої освіти.

11 лютого 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося заняття в школі педагогічної майстерності вихователя-методиста Сквирського ЗДО №2 Алли Федорівни Верещак.

09 лютого 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся онлайн-семінар для вчителів початкових класів «Методика проведення ранкових зустрічей у Новій українській школі».

03 та 05 лютого 2021 року на базі Сквирського ЦПРПП відбулося друге заняття Школи комп’ютерної майстерності для педагогічних працівників Сквирського РЦДЮТ.

28 січня 2021 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося заняття в школі педагогічної майстерності вихователя-методиста Сквирського дошкільного навчального закладу №2 Чорної Наталії Петрівни в онлайн режимі.

27 січня 2021 року відповідно до плану роботу відділу освіти Сквирської міської ради на базі Сквирського ІРЦ відбувся семінар для асистентів вчителів «Організація якісного освітнього процесу засобами інноваційних електронних освітніх ресурсів в інклюзивній освіті».

21 січня 2021 року на базі Сквирського ЦПРПП на платформі Google Meet відбувся онлайн інтенсив «Дистанційна освіта: якісно та доступно» для педагогічних працівників закладів освіти.

15 січня 2021 року відповідно до плану роботи відділу освіти Сквирської міської ради на базі Сквирського РЦПРПП відбулася консультація «Корекційна діяльність педагога в освітньому процесі в закладах ЗЗСО» для вчителів, які ведуть корекційно-розвиткові заняття у закладах ЗЗСО.

05 січня 2021 року в рамках освітнього марафону «Ідеї та можливості педагогів Сквирщини» на базі Сквирського РЦПРПП відбувся семінар «Використання методів наративної  психотерапії в консультативній роботі практичного психолога».

05 січня 2021 року в рамках освітнього марафону «Ідеї та можливості педагогів Сквирщини» на базі Сквирського РЦПРПП відбулася онлайн-нарада «Про впровадження системи НАССР в закладах освіти» для відповідальних за харчування та медичних сестер закладів освіти.

04 січня 2021 року відбулося друге засідання обласної педагогічної студії Плівачук Катерини Володимирівни, викладача КНЗ КОР «КОІПОПК», кандидата педагогічних наук; Сича Василя Михайловича, директора Сквирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 імені Петра Тисьменецького Сквирської районної ради, кандидата психологічних наук, із теми «Психолого-педагогічна організація партнерської взаємодії закладу освіти і батьків».  

05 січня 2021 року в рамках освітнього марафону «Ідеї та можливості педагогів Сквирщини» на базі Сквирського РЦПРПП відбулася консультація «Поради педагогам, що працюють з дітьми з ментальними порушеннями» для асистентів та вчителі інклюзивних класів.

05 січня 2021 року в рамках освітнього марафону «Ідеї та можливості педагогів Сквирщини» на базі Сквирського РЦПРПП відбулося перше заняття Школи комп’ютерної майстерності для педагогічних працівників Сквирського РЦДЮТ.

04 січня 2021 року в рамках освітнього марафону «Ідеї та можливості педагогів Сквирщини» на базі Сквирського РЦПРПП відбувся районний захід «Панорама творчих здобутків педагогів».

04 січня 2021 року в рамках освітнього марафону «Ідеї та можливості педагогів Сквирщини» на базі Сквирського РЦПРПП відбувся семінар «Попередження та профілактика булінгу в освітньому середовищі».

04 січня 2021 року відбулася групова консультація «Комунікаційний інструментарій для навчальних закладів». Консультування відбувалося в форматі онлайн на платформі webclass.

23 грудня 2020 року відбулася групова консультація «Оцінювання навчальних досягнень учнів та ведення класних журналів у початковій школі». Консультування відбувалося в форматі онлайн на платформі webclass.

16 грудня 2020 року відповідно до плану роботи сектору освіти Сквирської райдержадміністрації відбувся онлайн семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему «Організація виховної роботи в закладах освіти в умовах карантину».

09 грудня 2020 року відбулося онлайн-консультування «Розвиток професійних компетентностей: через самоосвіту до професійного розвитку» для педагогів Сквирщини. Консультування провела Любов Котяй, директор Сквирського РЦПРПП.

З метою визначення форм і тематики заходів у форматі онлайн, поширення педагогічного досвіду серед усіх категорій педпрацівників, всебічного, комплексного вивчення педагогічної діяльності учителів, що атестуються та змістовного проведення доатестаційного періоду у грудні – лютому 2020/2021 навчальному році запрошуємо, вчителів які атестуються на встановлення кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та на відповідність раніше присвоєній категорії «спеціаліст вищої категорії» і відповідність раніше присвоєному званню «Старший вчитель», пройти діагностичне опитування до 7 грудня 2020 року.

Запрошуємо пройти педагогічне діагностичне опитування до 10 грудня 2020 року

12 листопада 2020 року Сквирським районним центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено вебінар «Дистанційне навчання за новим положенням: виклики, практики, перспективи» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Сквирщини.

Сквирський районний центр професійного розвитку педагогічних працівників запрошує до співпраці адміністрацію та педагогічних працівників закладів освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень