A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Про підготовку до І (ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020/2021н.р.

Дата: 11.02.2021 16:38
Кількість переглядів: 114

11 лютого 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся онлайновий інформаційний кейс «Про підготовку до І (ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020/2021н.р.» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників роїв закладів загальної середньої освіти.

Про роботу педагогів щодо формування соціальної активності учня-патріота України розповіла Любов Котяй, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Про підготовку роїв до участі у І (ОТГ) етапі Гри та особливості участі в обласному онлайн-флешмобі #ЛесяУкраїнка150_Київщина детально проінформувала педагогів  Інна Майорко, методист Сквирського центру дитячої та юнацької творчості.

З Типовими правилами та умовами проведення змагань і конкурсів І (районного, міського, ОТГ), ІІ (обласного та Київського міського) і ІІІ (Всеукраїнського) (ОТГ) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) у середній віковій групі (“джури”-учні 11-14 років) та Правилами та умовами проведення змагань і конкурсів  ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) – “Джура-2021” (“молоді козаки”- учні 15-17 років) ознайомили Інна Майорко та Сергій Ткаченко, в.о. консультанта центру професійного розвитку педагогічних працівників.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень