A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День толерантності у Сквирській ЗОШ І-ІІІ ст. №3

Дата: 16.11.2020 16:17
Кількість переглядів: 103

Міжнародний день терпимості був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року. Генеральна Асамблея запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день толерантності. Щоб досягти успіху в житті, не бути конфліктним, кожному варто сформувати у собі толерантність як рису характеру.

 

З метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками освітнього процесу у Сквирській ЗОШ І-ІІІ ст. №3  16 листопада  стартував День толерантності.

Упродовж дня були проведені години спілкування на тему «Толерантність», в ході яких учні мали змогу визначити людські якості та чесноти, які необхідні для мирного життя:  учні 5-А класу (класний керівник Хоменко Т.А.) провели акцію "Долонька добра", учні 6-Б класу (класний керівник Лисюк А.В.) були активними у створенні Квітки толерантності та отримали цукерки з гарними побажання із "Скриньки добрих слів". Вихованці гуртка "Юний репортер" підготували інформаційний бюлетень "Бути толерантним просто".

Сподіваємось, що заходи проведені у цей день допомогли нам усім зрозуміти, що повага одне до одного, взаєморозуміння, терпимість, дружба, взаємодопомога насправді врятують світ.

Тож будьмо толерантними…

 


Джерело

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень