A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Районне свято з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 29.09.2017 14:40
Кількість переглядів: 86

28 вересня 2017 року гостинно відкрив двері будинок культури для освітянської громади Сквирщини, які зібралися на районне свято з нагоди Дня працівників освіти.

 

Заслужені нагороди, щирі слова подяки освітяни приймали від голови районної ради В.В.Гриші, заступника голови Сквирської райдержадміністрації О.Ю.Хлєбік, начальника відділу освіти О.В.Заболотного, голови районної ради профспілки працівників освіти О.А.Нагули, помічників-консультантів народних депутатів України Р.М.Сольвара – Л.В.Бурдик та В.І.Гудзенка – Є.В.Гудзенка, представників депутатів Київоблради В.І.Скрипи – К.Ф.Бондарчук та Л.П.Глиняного – Т.Г.Власюк, голови благодійного фонду «Фортеця» О.Ференця.

Особливо теплі слова були адресовані ветеранам педагогічної праці, які вже на заслуженому відпочинку. Адже це люди, на яких ми завжди рівняємося, які є взірцем у всьому.

Найкращим дарунком для педагогів стали вітання учнів шкіл, які є вихованцями Сквирського центру дитячої та юнацької творчості. Чудовими словами поезій, милозвучними піснями та запальними танцями діти передали любов і повагу до вчительської праці.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень