A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Ми обираємо здоров’я!

Дата: 12.11.2020 14:13
Кількість переглядів: 86

Бути здоровим наразі у нас сучасно. Учні, вчителі та  батьки Горобіївського НВК злагоджено пропагують  здоровий спосіб життя. Всі люблять багато часу проводити на свіжому повітрі, займатися фізичною культурою та спортом, а також дотримуються правил здорового харчування.

 Тому в цьому роцівкотре взяли активну участь у відкритому обласному конкурсі «Зорові діти – здорова нація» на призи ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів». Наш заклад отримав гран-прі: електричну плиту для шкільної кухні  та ще один чудовий подарунок – телевізор. За це щиро дякуємо організаторам конкурсу, а саме: генеральному директору  ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» Дорошенку Віктору  Олександровичу  та депутату обласної ради Глиняному Леоніду Петровичу. Для церемонії нагородження до Горобіївського НВК завітали гості з грамотами та грошовими винагородами: завідуючий сектором освіти Заболотний Олександр Вікторович та помічник-консультант депутата обласної ради Глиняного Леоніда Петровича Власюк Тетяна Григорівна, які привітали переможців та побажали наступних перемог.

            Переможцями улюбленого конкурсу стали наші діти, вчителі та батьки  у таких номінаціях: «Літературна творчість» - І місце, Саганець Юлія, учениця 10 класу та Радіоненко Павло, учень 1 класу, «Науково-дослідницька робота» - І місце, Кучер Дар’я, учениця 9 класу, «Образотворче мистецтво» - ІІ місце, Яківчук Марія та Кучер Дмитро , учні 6 класу та Кучер Олена, учениця 4 класу, «Колаж» - І місце, Ступак Дмитро, учень 1 класу, «Декоративно-ужиткове мистецтво» - ІІ місце, Томашевський Михайло, учень 2 класу, «Декоративно-ужиткове мистецтво» (скарбничка родинної творчості) – І місце, Перебейніс Домініка, вихованка дитячого садка, «Плакат» - І місце, Дубовик Поліна, вихованка дитячого садка та «Дидактична гра» - І місце, Тімош Оксана Миколаївна, вихователь дитячого садка. Висловлюємо колективну подяку нашому педагогу-організатору Перебейніс Оксані Петрівні за організацію роботи та дієву допомогу у підготовці матеріалів на конкурс усім учасникам. «Разом ми сила!» – під таким девізом  злагоджено працює наш дружний шкільний колектив на результат. Щирі вітання всім переможцям та учасникам конкурсу, нових досягнень та перемог!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень