A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Акція «16 днів проти насильства»

Дата: 11.12.2020 13:55
Кількість переглядів: 74

З 25 листопада по 10 грудня 2020 року у Рудянській філії учні школи долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

З першокласниками було проведено годину спілкування «Всі ми різні». Під час якої учні аналізували ситуації та обирали правильну позицію дітей. Провели вправу «Мій образ», кожен намалював асоціацію з власним образом та гру «Чим ми схожі?», яка була спрямована на формувала бачення індивідуального у кожній людні. Також проведено конкурс малюнків «Моя щаслива сім'я» та перегляд соціальних відеороликів.

Учні 2 класу теж долучилися до проведення акції. Разом з класним керівником Кизило Т.В. вони створили малюнки «Наші долоньки проти насильства», брали участь у квесті «Великі права маленької людини» та переглянули відеоролики «Ми проти насильства».

Класний керівник Якименко Н.В. з третьокласниками провели конкурс малюнка «Щасливе дитинство». Вихованці виготовили плакат «Дерево добрих справ».

 Для учнів 5 класу проведена виховна година на тему «Милосердя і доброта у твоєму житті». Метою якої було розширити поняття учнів про доброту і красу людської душі; з’ясувати зміст поняття «доброта», «милосердя», «співчуття»; розвивати почуття відповідальності за свої вчинки і викликати бажання творити добро та бути милосердними; виховувати поняття гідності, чуйності, доброти, любові до ближнього. Під час виховної години всі учні були активні, з цікавістю відповідали на запитання, дискутували. Учням було запропоновано заповнити в парах «Книгу добра», де сонечко – добро, а гроза – зло. Такий вид роботи виявився цікавим для них та вони з легкістю справилися з завданням.

У 7 класі проведено годину спілкування «Насильство поруч, як його уникнути». Класний керівник  Коханська Н. Г. сформувала в учнів уявлення про проблему насилля і жорстокості та дала цінні поради, як захиститися від будь-якого насильства.

У 8 класі було проведено інформаційний дайджест «Я – проти насилля!» . Класний керівник Герасименко Т. В. показала вихованцям презентацію фактів про насилля в Україні та світі. Учні висловили свої міркування щодо насильства в сім`ї та своє ставлення до насильства в цілому.

У 9 класі відбувся круглий стіл «Уміння покладатися на свій розум, досвід і почуття»

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень