A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Засідання районного методичного об’єднання вихователів різновікових груп

Дата: 18.01.2018 22:09
Кількість переглядів: 111

18 січня 2018 року на базі районного методичного кабінету Сквирської районної державної адміністрації відбулося засідання районного методичного об’єднання вихователів різновікових груп закладів дошкільної освіти на тему «Гуманістична педагогіка Василя Олександровича Сухомлинського в роботі з дітьми дошкільного віку».

 

Розпочала засідання районного методичного об’єднання вихователь-методист Сквирського закладу дошкільної освіти №2 «Малятко» Чорна Н.П., яка ознайомила педагогів з філософією В.Сухомлинського, поділилася досвідом упровадження спадщини відомого педагога в практику освітньої роботи з дошкільниками.

Методист районного методичного кабінету Чернега Н.С. зупинилася на значному внеску відомого вчителя і письменника у розвиток педагогіки, закликала присутніх користуватися у роботі з дітьми та батьками спадщиною Сухомлинського, його порадами і напрацюваннями.

Досвідом впровадження в роботу спадщини видатного педагога поділилися вихователі Чубинецького НВК Богуцька О.А. та Шамраївського НВК Пилипенко Н.І.

Учасники засідання ознайомилися з багатогранністю таланту В.Сухомлинського, його педагогічною спадщиною, долучилися до його філософії.

Присутні обмінялися з проблеми методичного об’єднання



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень