A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Семінар-практикум «Економічне виховання дітей дошкільного віку»

Дата: 19.04.2018 20:46
Кількість переглядів: 406

19 квітня 2018 року на базі Сквирського районного методичного кабінету відбувся семінар-практикум «Економічне виховання дітей дошкільного віку» для вихователів різновікових груп закладів дошкільної освіти.

 

 

Під час семінару-практикуму були розглянуті такі питання:

  • основи економічної культури як складова пізнавального розвитку дошкільників;
  • економічне виховання дітей дошкільного віку та шляхи його здійснення;
  • навчання дітей економіці засобами дидактичних ігор;
  • економічне виховання в родині.

Методист районного методичного кабінету Чернега Н.С. ознайомила присутніх із метою та завданнями економічного виховання дошкільників відповідно до Базового компонента дошкільної освіти в Україні.

Вихователь-методист Сквирського закладу дошкільної освіти №6 «Ромашка» Сичевська Т.В. представила власну систему освітньої роботи з економічного виховання дітей дошкільного віку.

Під час практичної частини заходу педагоги вчилися визначати програмові завдання економічного виховання у казках, художніх творах, відомих дітям дошкільного віку, розробляти дидактичні ігри для дітей на задану тему, ознайомилися з економічною термінологією, визначали пріоритетні форми роботи з дітьми.

Досвідом роботи з організації дидактичних, розвивальних, сюжетно-рольових ігор з дошкільниками на економічну тематику поділилася вихователь Чубинецького НВК Богуцька О.А.

По закінченню семінару-практикуму методист районного методичного кабінету відділу освіти Сквирської РДА Чернега Н.С. підвела підсумки та ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень