A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

УКРАЇНСЬКА КОЛЯДА

Дата: 27.12.2017 19:57
Кількість переглядів: 125

26 грудня 2017 року вихованці вокальної студії «Сузір'я» Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості зустрічали гостей українськими колядками.

 

 

Традиційно щороку протягом грудня – січня проходять фольклорно – етнографічні свята студії «Сузір’я». Вихованці вбираються у національний український одяг, співають коляди, щедрівки, відтворюють обрядові дійства зимового циклу свят. Гуртківці бажали присутнім гарних свят, щасливого Нового року, зверталися зі словами подяки до воїнів-захисників, які віддають здоров’я та життя за щасливе майбутнє дітей.

На свято завітав голова Сквирської районної ради Василь Васильович Гриша, який за плідну працю у справі виховання підростаючого покоління нагородив грамотою керівника студії «Сузір’я» Людмилу Леонтіївну Корзун, подякував вихованцям за гарне свято та висловив впевненість у тому, що маючи таких талановитих дітей Україну чекає щасливе майбутнє.

Зберігаючи, відтворюючи та примножуючи традиції свого народу ми робими велику спільну справу – зміцнюємо та бережемо Україну!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень