A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Інструктивно-методична нарада заступників директорів з виховної роботи

Дата: 12.09.2019 17:22
Кількість переглядів: 106

11 вересня 2019 року згідно плану роботи відділу освіти Сквирської РДА відбулася інструктивно-методична нарада заступників директорів з виховної роботи на тему «Побудова виховного процесу для формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок у 2019/2020 н.р».

Засідання провела Любов Котяй, методист РМК, яка ознайомила педагогів з інформаційними матеріалами щодо створення безпечного освітнього середовища, формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок у 2019/2020 н.р. Також педагоги обговорили особливості національно-патріотичного виховання у закладах освіти у 2019/2020 н.р.

У нараді взяли участь:

Людмила Корбут, завідуюча РМК, яка обговорила з учасниками засідання особливості побудови виховного процесу у закладах освіти;

Наталія Кривда, методист РМК, дала вичерпні відповіді на питання стосовно особливостей оформлення соціального паспорту школи та про верифікацію;

Про інформаційне забезпечення та функціонування сайтів закладів освіти ознайомив Сергій Ткаченко, методист РМК;

Леся Лубківська, директор Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості, надала методичні рекомендації щодо організації гурткової роботи у 2019/2020 н.р.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень