A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Уроки Доброти

Дата: 08.10.2021 08:56
Кількість переглядів: 87

Про необхідність виховання в дітей із малих років почуття доброти переконливо писав у своїх творах В.О. Сухомлинський.

Він підкреслював, що дитинство для дитини є природною школою сердечності. Це одне з найскладніших і найтонших виховних завдань сім'ї і школи, бо ми всі покликані облагородити серце своєї дитини, одухотворити його поривання і бажання вищою людською красою — чуйністю, співчутливістю.

Протягом усього тижня в Самгородоцькому НВК І-ІІІ ступенів проводилися уроки Доброти. 5 жовтня учні 1 класу (класний керівник - Шептицька Світлана Миколаївна) долучилися до проведення всеукраїнського уроку доброти. Діти в ігровій формі дізналися як правильно піклуватися про братів наших менших, розповіли про своїх домашніх улюбленців. Малюки з цікавістю переглянули мультфільм" Допоможи мені вижити" про безпритульних тварин. Першокласники навчилися гуманно відноситися до тварин.

Також тему доброго ставлення до братів наших менших розвивали на групі продовженого дня( вихователь групи Бойко Марина Федорівна).Протягом заняття діти розповіли про домашніх тваринах, догляд за ними. Побралися у ігри "Чарівний кубик", "Лабіринт", "Розмалюй домашнього улюбленця". Вихованці групи дізналися про гуманне ставлення до тварин.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень