A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

21 вересня - свято Різдва Пресвятої Богородиці і Міжнародний день миру.

Дата: 22.09.2021 07:12
Кількість переглядів: 126

  З цієї нагоди у Сквирському ЗЗСО I-IIIст.№3 ім. Петра Тисьменецького пройшли тематичні заходи під гаслом «Найбільше щастя у світі – це мир».

До Міжнародного дня миру  учні 2-4-х класів стали учасниками заходу «Нам потрібен мир», яке підготували педагоги-організатори Ткачук Р.П. і Чех В.В., а учні 5-7 класів стали учасниками акції "Ми обираємо мир", яку підготували вихованці гуртка "Юний репортер" (керівник Лисюк А.В.). У шкільній бібліотеці організована книжкова виставка «Під мирним небом» (Слободенюк Т.М.)
У 8-11 класах було проведено години спілкування класних керівників «Мир на землі – радість у родині», «Найвища цінність миру - запорука щасливого життя». Долучилися до святкування лідери учнівського самоврядування і джури роїв «Піщанські козачата», «Булава», «Гармата». Проведено заняття «Я голосую за мир в усьому світі» та інтерактиви для учнів 1-2 класів (керівник гуртка «Джура», заступник директора з ВР Шульга С.О.)

Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Нехай Пресвята Богородиця посилає нашій Україні добро, спокій і мир!

Нехай панує щастя і любов у наших домівках!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень