A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Пришкільний відпочинковий табір «Веселка»

Дата: 05.06.2018 16:37
Кількість переглядів: 113

У «Веселці» весело, гамірно та дружно,

У «Веселці» весело, не буває нудно!

Пришкільний відпочинковий табір «Веселка» при Самгородоцькій ЗОШ продовжує свою роботу. Учні щодня із великим задовленням приходять сюди, бо знають, що на них чекають веселощі, гарний настрій та чудово проведений час в колі своїх однолітків, друзів, вихователів і вожатих.

1 червня в таборі День захисту дітей. Вихователь Баранівська Г.Н. провела святковий концерт «Країна дитинства», безліч конкурсів та ігор підготували вожаті Шептицька Аліна та Лисовець Ліза. Учні взяли участь у конкурсі дитячих фантазій «Мені приснився чарівник, який…» та в акції «Діти світу, єднайтесь!»

4 червня - «День здоровя». Вихователі провели бесіди з учнями «Ми – за здоровий спосіб життя», Левадня А.М. та Гальчинська Н.В. залучили учнів до виховного заходу аукціону знань «Бувайте здорові».

5 червня – «День патріота» розпочався з тематичної лінійки «Ми - нащадки козаків». Вихователі Баранівська Г.Н. та Бойко М.Ф. провели конкурсно-розважальну гру «Моє село – окраса України» та тематичну вікторину «Відкрий для себе Україну».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень