A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День народження «Смайлика»

Дата: 19.09.2018 16:21
Кількість переглядів: 135

19 вересня  2018 року учні та працівники Сквирського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.№5-ДНЗ» були запрошені на День народження «Смайлика» .

Діти приготували вітальні листівки для іменинника. «Смайлик» влаштував веселі розваги: майстеркласи,  флешмоби, пісні, танці, малюнки на асфальті. А на завершення свята пригостив усіх солодощами.

Смайлик, безсумнівно, - чудовий винахід, який допомагає краще передати емоційне забарвлення текстового повідомлення. Іноді саме ці кілька закорючок змушують нас посміхатися, сумувати, сміятися. Звичайно, живе спілкування завжди краще, але буває так, що людина далеко від нас, і тоді на допомогу приходить Інтернет, смс-повідомлення, і смайлики серед набору літер нагадують нам про реальні усмішках рідних і близьких нам людей! 

У цьому році традиційному і такому вже звичному смайлику з дужок і крапок виповнюється вже 30 років! 
Багато хто з нас вже не уявляє спілкування на просторах Інтернету без цих звичних усміхнених дужок. Але чи відома вам історія виникнення смайлика? 
Smile, в перекладі з англійської означає - посмішка. І якщо зараз вигадано безліч смайликів для позначення всіх видів емоцій - радості, смутку, здивування, подиву, злості та іншого, то перший смайлик власне і був просто усміхненою мордочкою, що складається з двокрапки, тире і закриваючої дужки :-). Звідси і пішла така назва – смайлик.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень