A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Джура 2019

Дата: 26.03.2019 16:09
Кількість переглядів: 123

26 березня 2019 року згідно з планом роботи відділу освіти Сквирської райдержадміністрації в актовій залі Центру творчості відбулося навчально-методичне консультування педагогів, відповідальних за підготовку роїв до участі у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

На засіданні були розглянуті наступні питання та надані відповідні рекомендації:

  • Про організаційно-методичні механізми підготовки роїв до участі у етапах гри «Сокіл» («Джура») та особливості підготовки виховників ознайомила присутніх Л.Котяй, методист РМК.
  • Про умови участі в районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») розповіла І.Майорко, методист РЦДЮТ.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсі «Топографія» у рамках районного етапу Гри «Джура» проконсультував А.Гальчинський, керівник гуртка РЦДЮТ.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсі «Стрільба з пневматичної гвинтівки» у рамках районного етапу Гри «Джура» проконсультував О.Щуревський, керівник гуртка РЦДЮТ.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсі «Відун» у рамках районного етапу Гри «Джура» розповіла Л.Лубківська, директор РЦДЮТ.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсному випробуванні «Рятівник» у рамках районного етапу Гри «Джура» ознайомила І.Майорко, методист РЦДЮТ.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсі «Перетягування линви» у рамках районного етапу Гри «Джура» ознайомила Л.Котяй, методист РМК.

 

Під час практичної частини семінару О.Гайдучок, заступник директора з виховної роботи Сквирського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 - ДНЗ» презентувала звіт доброго діла «Діти - дітям» рою «Молода Січ», а С.Хіврич, заступник директора з виховної роботи та джури Великополовецького НВК – звіт доброго діла «Стоп кульок!» рою«Соколята».

СтепенкоЯ., педагог-організатор Великополовецького НВК розповіла про особливості підготовки рою до участі в конкурсі «Ватра».

Джури рою «Соколята» ознайомили педагогів із минулорічним виступомрою на конкурсі «Ватра». Присутнім було презентовано яскраве театралізоване дійство з оригінальним задумом та креативною ідеєю виступу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень