A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Школа професійної адаптації для новопризначених заступників директорів з виховної роботи

Дата: 01.11.2018 15:56
Кількість переглядів: 129

01 листопада 2018 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти Сквирської райдержадміністрації відбулося засідання школи професійної адаптації для новопризначених заступників директорів з виховної роботи «Формування механізмів досягнення ефективності виховання як ресурсу інноваційного розвитку школи».

 

         Перше засідання на тему «Технологія колективного планування життєдіяльності школи» провели Л.В.Котяй, методист РМК, та С.М.Хіврич, заступник директора з виховної роботи Великополовецького НВК.

          Педагоги ознайомилися з визначеннями, теоріями і практиками спілкування та співпраці, оскільки це є важливою складовою соціального та професійного життя. Також отримали практичні поради щодо взаємодіїу колективі та професійного спілкування для ефективного планування життєдіяльності школи.

Метою інтерактивної частини засідання було розвиток групової взаємодії, атмосфери довіри та взаємоповаги.

На засіданні панувала атмосфера творчості, пошуку і доброзичливості. Завершився захід виробленням практичних рекомендацій для новопризначених заступників директорів з виховної роботи щодо ефективності виховної роботи у школі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень