A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День безпечного Інтернету

Дата: 06.02.2018 15:55
Кількість переглядів: 138

6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою». Учні та вчителі Сквирської ЗОШ І- ІІІ ст. №3 долучились до проведення цього дня.

 

     В рамках  тижня Безпечного Інтернету   в школі проводяться заходи, спрямованих на оволодіння учнями навичками безпечної роботи в Інтернеті:  уроки безпечного Інтернету, уроки-тренінги "Зробимо Інтернет безпечним". Учні переглянули презентації за допомогою яких ознайомили з основними загрозами, що є в мережі та засобами боротьби з ними, пишуть сенкани, виготовляють буклети. 

Великий об'єм інформації про безпеку в мережі міститься на таких сайтах : «Онляндія-безпечна веб-країна»,  інституту модернізації змісбу освіти, а також на сайті нашої школи на сторінці «Безпека в  Інтернеті»

Пам'ятейте: Інтернет як наш світ. Він може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку, спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, Мережа теж може бути небезпечною. Все залежить тільки від нас! Користуйтеся Інтернетом з розумом!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень