A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Дитячий табір «Росич - 2019»

Дата: 17.07.2019 15:41
Кількість переглядів: 174

З 29 травня у селі Чубинці Сквирського району працював заміський оздоровчий табір «Росич - 2019». За три зміни табору було охоплено відпочинком та оздоровленням понад 180 дітей не тільки із Сквирського району, а й з Донецької області.

Фантастичні, творчі, креативні, неповторні, веселі, активні дні були проведені дітьми у таборі, після яких залишилося безліч приємних спогадів та слів подяки.

Ось деякі з них:

«Ви, прекрасні!!! Ви даруєте справжнє дитинство. Дякуємо!!!»

«Вихователі супер. Самий найкращий табір. Дякуєм Вам.»

«Дякуємо! Ви найкращі, діти у захваті, ємоції неймовірні.»

«Хочеться висловити подяку всім працівникам табору "Росич". Дійсно, діти повернулися задоволені, щасливі, відпочивші, з морем вражень. А ваші відео і фото давали, нам батькам, кожен день бачитися з нашими щасливими дітьми. Все було КЛАСНО, СУПЕРОВО, КРУТО - це слова моєї дитини. Спасибі Вам за вашу працю і ентузіазм!»

«Клас!!!Я в захваті!»

«Ви даруєте радість дітям. Ще раз дякую!»

«Повернулася щойно моя дитина із дитячого заміського табору "Росич". Засмагла, весела, сповнена вражень і емоцій)) Зазвичай ця "партизанка" у відповідь на всі запитання може тільки сказати "нормально", або ствердно кивнути, чи було добре. Зараз же - щебече ластівочкою!)) За останні півгодини я почула сотню початих і незакінчених історій!)))

Дорогі виховники, кухарі, медпрацівники, усі ті, хто віддав цим дітям часточку своєї душі і серця - щиро дякую вам! Для нас це був перший досвід таборового життя і самостійного, не сімейного відпочинку. Тому як здорово і цінно, що цей досвід такий позитивний і радісний! Дякуємо за нові знання, навики, враження, змагання і пригоди! За смачну лісову суницю, веслування на байдарках, футбол, карате, цікаві майстер-класи, квести, туристичні секрети, індіанців і королівську ніч, за нові знайомства, за не "ходіння по струнці", домашній затишок і щиру турботу!

Я зараз і сама на емоціях))) втриматися від них, слухаючи доню, нереально! Дякую вам за щасливий і незабутній для неї епізод цього літа!))

Дякую, Росич))».

«Класний табір!!!! Ми вже третій рік поспіль їздимо».

 

«Росич» з вами не прощається,

«Росич» каже Вам:  «До побачення! До зустрічі наступного літа!»



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень