A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Відбулося засідання педагогічної студії

Дата: 14.02.2020 15:26
Кількість переглядів: 242

14 лютого 2020 року на базі Сквирського академічного ліцею відбулося засідання педагогічної студії Кочиної Валентини Сергіївни, вчителя – методиста для вчителів української мови і літератури на тему «Ефективна підготовка до ЗНО: практичні поради та техніки».

 

Максимець Тетяна Григорівна звернула увагу педагогів на особливості ЗНО – 2020. Методист відмітила, що зміст сертифікаційної роботи з української мови і літератури визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, затвердженою Міністерством освіти і науки України. Сертифікаційна робота з української мови і літератури налічує 58 завдань різних форм і складається з трьох частин: «Українська мова» (33 завдання), «Українська література» (24 завдання) і «Власне висловлення» (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю).

Валентина Сергіївна під час проведення педагогічної студії запропонувала учителям тестові завдання, проаналізувала типові помилки  ЗНО 2017-2019 років. Педагог звернула увагу на запобігання лексичних та граматичних помилок, використавши технічні засоби навчання.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень