A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Харитонкіна Ксенія посіла І місце в ІІІ етапі ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням

Дата: 26.02.2018 14:54
Кількість переглядів: 116

Вітаємо Харитонкіну Ксенію Павлівну, ученицю 10 класу Сквирського ліцею, з перемогою  у ІІІ (обласному) етапі ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням!

 

Підведенопідсумки ІІІ (обласного) етапу ХVІІ Всеукраїнського конкурсу  учнівськоїтворчості, присвяченогоШевченківським дням, в номінаціях «Література» та «ІсторіяУкраїни і державотворення». Він проводиться підгаслом «Об’єднаймося ж, братимої!». До розгляду в Конкурсіприймалисяматеріали на тему: «Ніхто нам не збудуєдержави, коли ми їїсамі не збудуємо, і ніхто з нас не зробитьнації, коли ми самінацією не схочемо бути» (В.Липинський). ХаритонкінаКсенія Павлівна, учениця 10 класу НВК “Сквирськийліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів” посіла І місце в номінації “ІсторіяУкраїни та державотворення”. Тема роботи “Ідеялідерства у становленніукраїнськоїнації”. Конкурсна робота з історіївиявляєздатністьучнясамостійноосмислити проблему з обраної теми, творчо та критично їїдослідити, зібрати, систематизувати й проаналізуватиджерела та літературу, сформулювативисновки. (Протокол конкурсу)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень