A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Майстер-клас Котюк Тетяни «Розв’язування задач з параметрами»

Дата: 06.04.2018 14:49
Кількість переглядів: 87

06 квітня 2018 року в Сквирському ліцеї для вчителів математики закладів освіти Сквирщини Котюк Тетяна Олександрівна провела майстер-клас «Розв’язування задач з параметрами».

 

На занятті педагоги розглянули детальне роз’язання завдання №33 пробного незалежного оцінювання 2018 року. Тетяна Олександрівна впродовж багатьох років є екзаменатором та експертом ЗНО при Київському регіональному центрі оцінювання якості освіти. У цьому році вона також взяла участь у роботі експертної комісії з визначення порогового балу пробного ЗНО, тому її досвід у розв’язуванні задач з параметрами є важливим і корисним.

Учителі математики були присутні на ІІ етапі Ліцейного Чемпіонату з математики. За 1 місце у розв’язуванні логічних задач змагалися учні 5-А, 5-Б та 6 класів. Цього разу команду переможців не було визначено, оскільки дві команди – «Фортуна» (5-Б клас) та «Сучасні математики» (6 клас) набрали однакову кількість балів. Буде проведено ІІІ етап для визначення найсильніших математиків.

Методист відділу освіти Підборочинський Михайло Богданович підбив підсумки робочого дня, зазначив, що задачі з параметрами відіграють важливу роль у формуванні логічного мислення, математичної культури та творчих здібностей учнів. Майстер-клас допомагає вчителям навчити старшокласників розв’язувати задачі з параметрами та готувати їх до здачі ЗНО. Роботу з формування логічного мислення варто розпочати у молодшому шкільному віці за допомогою цікавих турнірів та математичних конкурсів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень